Paquita B

Paquita B

dijous, 1 de setembre del 2011

Un altre any ... una altra Diada i un possible relleu generacional.

  Com passa el temps ... i ja hi tornem a ser.
  Desprès de un temps aturat, per falta de motivació personal, el horari de feina era molt feixuc i em deixava sense moltes de ganes de escriure a tots els meu blocs i que les meves curolles anaven per un altre costat. Ara espero poder tornar a recuperar el ritme de les meves aparicions (bloqueres).
  Aquest parèntesi no vol dir que he estat inactiu pel que te a veure amb la vela llatina. Hem participat a les regates de la Badia de Palma, quan la feina ens ha deixat. I ara ja preparam la Diada. Diumenge passat varem fer un entrenament al Gran Dia de la Vela. Varem fer els darrers com sempre, no hi cap problema amb això. Però...i això es el important, tinguérem una novetat! Va fer la regata amb noltros en Rafel, un fill de en Martí, ja havien sortit un quants dies abans per veure si li agradava. Llavors a la regata de S'Arenal li férem la prova de foc. Per un al·lot de tretze anys, menys o manco, aguantar dins un botet de poc més de quatre metres amb dues persones majors, preocupats per fer-ho bé a la regata, donant ordres i consells a poalades, li ha de parèixer un poc estrany i a vegades doiuts. De totes he de dir que ens va aguantar en paciència totes les nostres manies i dolls, no es va queixar de res i va fer tot el que se li manava, intentant suplir amb manya la força que tal vegada pels anys li faltava. Aguantà les quasi sis hores embarcat sense cap queixa, i això que com molts sabeu a la Paquita B no hi ha molt d'espai per moure's entre el embull de caps i la estretor de la cossia.

  Per tots aquests mèrits, les ganes de aprendre que va demostrar i la paciència que va tenir amb noltros, sobre tot això, vull fer el nomenament oficial, i perquè tothom que li interessi ho sàpiga, de Al·lot de Barca del bot Paquita B a en Rafel. 

  Ho publicam a aquest bloc perquè en quedi constància a tots els efectes.

   El Patró Joan.

  Ala idò d'aquesta manera el Paquita B ja te relleu generacional. 

  Ens veurem pels molls de Cala Gamba aquest cap de setmana. Molta de sort a tots.
   

1 comentari:

  1. Ànim Rafel, fes cas dels bons consells que segur et donen el teu pare i en Joan. Quan vulguis tens l'"Alzina" a la teva disposició

    ResponElimina