Paquita B

Paquita B

dimecres, 28 de setembre del 2011

BANDERA CARAGOLERA

  Avui matí en una cerimònia molt emotiva i amb totes les forces vives de la vila presents (imaginaris), s'ha procedit al acte de entrega i hissada de la Bandera Caragolera (Slow Sailing) al bot Paquita B.
  Un cop rebuda la bandera el patró de la embarcació tot emocionat a procedit a hissar-la al pal major de la nau (no n'hi ha d'altre), mentre una banda i els presents (imaginaris tots dos) cantaven de cor i pulmó La Balanguera tot seguit del 'Som pescador de gerret i de qualque sardina, visc part damunt es jonquet, som de Santa Catalina'.   En les seves elocucions les forces vives han elogiat aquest moviment que de cada vegada rep mes adeptes i s'escampa a reu del mon. El patró de la embarcació amés  ha agraït molt sincerament a Jordi Salvador la seva col·laboració sense la qual aquest acte no hagués tingut lloc.
  Llavors s'ha servit un refrigeri als presents (una llauna de llimonada).
  A partir de avui la Paquita B lluirà al alt del seu pal la Bandera Caragolera a totes les regates a les que hi participi (un poc incongruent però...). Li desitjam que aquesta nova bandera li dugui bona sort (que falta li fa).
 

3 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta bandera, Joan. De fet, al "Capitán Valdés" n'hi ha una d'igual. Però nosaltres no vam fer una cerimònia d'estrena tan lluïda com la del "Paquita B". Salut i bons vents.

    ResponElimina
  2. És el menys que es mereixia. Mentre hissava la bandera del Slow Sailing en vaig imaginar aquelles entregues de bandera de en temps del Tio Paco i això va sortir.

    ResponElimina
  3. Bandera caragolera?

    Jo tinc una moto, una BMW R 45 de més de 30 anys i diuen que és un caragol d'or.

    Però un bon caragol... felicitacions.

    ResponElimina