Paquita B

Paquita B

dimarts, 29 de novembre del 2011

Hem acabat la temporada de regates.

  Ja hem acabat de fer regates per aquest any. Ara toca fer un poc de neteja de baixos i eixugar sa barca. Descansar i prendre forces per a la temporada que ve. De veritat no ens ha anat gens malament, a les regates que hem participat.
  Començàrem la temporada amb el V Trofeu de Sant Sebastià, on quedàrem en 7ª posició. El següent va ser la 3ª Setmana de Vela de Cala Gamba, amb el XX Trofeu Mestre Jaume, el més antic de tots, quedant en aquest trofeu en 6ª posició. Llavors vingué el  X Trofeu Mestres D'Aixa, aquí acabàrem els darrers, si no en falla la memòria. Tot seguit participàrem al 48 Gran Día de la Vela, organitzat pel Club Nàutic de S'Arenal, en aquesta vegada acabàrem en tercer lloc, però sols érem tres participants. Ja arribat el setembre prenguérem part al XV Trofeu Diada de Mallorca, a la classificació general de les embarcacions de classe regata figurem en 7ª posició, però en la de Regata 2, bots de menys de 22 pams, quedàrem en 3ª posició, tot un èxit, malgrat la trabucada que tinguérem una vegada passada la línia de arribada. Però va valer la pena. Als pocs dies anàrem a una altre regata organitzada pel Club Nàutic de S'Arenal que tenia dues proves una es va suspendre, la del dissabte,  a la del diumenge, quedàrem en 5ª posició. Ja acabant l'any participàrem al XII Trofeu Memorial Raimundo Reus, a la primera prova no hi poguérem assistir, en part pel mal temps i en part per problemes personals, però a la segona si que sortírem. Un cop de mala sort ens va fer tocar la boia de cenyida i perdudes totes las possibilitats de fer un més bon paper ens retiràrem.
  Durant el llarg del any també hem participat, quan el temps ens ho ha permés i el compromisos laborals, a la XVIII edició del Trofeu Hivern, que és una espècia de "lliga" o trofeu de la regularitat, al final la 6ª posició.
  Això ha estat la nostra temporada número 13 de participació en regates, pareix mentida però ja han passat 13 anys (12+1 per alguns) des de que començàrem a sortir amb la Paquita B restaurada, el març de 1999.
  Que per a molts d'anys en facem de regates i tots voltros ens veieu fer-les.

  Vos poso unes fotografies.

2 comentaris:

  1. Hola Joan, excelente blog!, compartimos casi la mismas pasiones por la fotografía y el agua... Me ha resultado realmente interesante por lo que me comunico contigo para ofrecerte mencionar a paquita desde mi red de blogs!
    Dime si te encuentras interesado y lo charlamos.
    Saludos Damián

    ResponElimina
  2. Damian siento no haberte contestado antes, pero he tenido problemas para entrar en mis blogs. Siento decirte que las fotografías me las toman, eso si, navegar navego yo. Ya me diras que blogs son. Espero tu respuesta. Gracias.

    ResponElimina