Paquita B

Paquita B

diumenge, 13 d’abril del 2014

NO ENS PODEM QUEIXAR

 Això mateix, no ens podem queixar.
 Hem sortit a tres regates amb el que va d'any i en fet un bon paper. Es darrer va ser diumenge passat, dia 6, que participàrem en la regata del "Dia de les Illes Balears". Que s'havia hagut de ajornar dues vegades per mal temps.
  Bon dia, no molt de vent, més bé poc. Es recorregut no era curt. Sortida davant Cala Gamba, cap a s'illa de Galera, que havíem de rodejar, deixant-la per estribord, llavors anar cap a ne's Portitxol, encara que sa boia estava davant es monument de's Molinar, deixar-la per estribord i tornar a Cala Gamba, sa línia de arribada estava entre sa farola i una boia.
 Sa sortida molt malament i retardat, però de tot d'una anàrem recuperant. El "Pepin" ens havia pres sa davantera i el "Marbell" quasi a sa nostra altura, però a sotavent, ens empenyia. Desprès de fer algunes proves i de no anar bé, trobàrem sa manera de caminar. Poc a poc recuperàrem i passàrem al "Pepin", però no ens deixava partir molt a lluny. Darrera s'illa de Galera trobàrem un buit de vent, es bot no anava ni endavant ni en darrera, i els altres s'atracàvem, fins i tot ens colliren s'avantatge que els hi dúiem. Però es buit va ser per a tots i poc a poc en sortírem. Avançant cap a Cala Gamba evitat es esculls que hi ha davant Galera, collint-los per defora. El "Pepin" patronejat per n'Alberto, patró vell, va passar per entre es esculls i s'illa, i ens va restar distancia, però noltros seguírem a bona velocitat, i poc a poc els deixàvem en darrera.
  Arribant a sa boia des Molinar, sa regata ja estava decidida, i quan tornàvem saludàrem als altres que ens seguien, rebent ses felicitacions per endavant.
  Pocs minuts desprès arribàvem a Cala Gamba passant per sa línia els primers de sa Classe Oberta. 
  Tres regates i dos primers i un segon.
  Ara veurem a sa pròxima.

P.S.: Agrair a Na Maria es canvi de torn, sense aquest canvi no hagéssim pogut fer primers. Gracies Maria.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada