Paquita B

Paquita B

dilluns, 13 de setembre del 2010

Que com ens va anar la Diada? Molt bé


Mirau si ens va anar bé que no havien fet tanta via mai.
Varem quedar dels darrers això si, per no perdre la costum, però... la vegada que quedàrem més en fora del primer sols perdérem 9 minuts, en temps compensat, però es que abans hi quedàvem a més d'un quart d'hora.
Ja al Gran Dia de la Vela la Paquita B ens va sorprendre, en Martí va dur el GPS i passàrem dels sis nusos, hi ha que dir que es va posar molt de vent, però no ens va fer passar tanta pena com a la regata del Portitxol.
A la Diada repetírem, sense tant de vent, però hi va haver vegades que arribàrem als cinc nusos i un poc més.
La primera prova quasi no ens donarem compte de que havia començat el procediment de sortida i ens va collir un poc mal col·locats, però sortírem amb la flota, cenyíem bé, però ens fallà fer la boia i tinguérem que fer un repic, amb la pèrdua de temps corresponent, deixant en darrera el Sant Jaume, el nostre enemic natural, fins que en Moisès n'aprenguí un poc més, i encalçant el Volga per no perdre molt de temps amb ell, al final ens tragué dos minuts en temps real.
La segona prova del dissabte es posà un poc més de vent, ara ja no ens afecta tant, també la sortida ens collir un poc des previnguts, (he de dir que tal vegada hi tenim una pega amb les sortides, tant en Martí com jo ens tornem vells i ses orelletes ja no escolten com abans, però per un altre costat sa bocina del Viriato a la prova de diumenge tenia molt que desitjar, amb els avions passant i el vent en contra, prego al qui pertany si hi pot fer alguna cosa amb això), tornàrem a sortir dels darrers però amb velocitat i no perdíem terreny, millor dit mar, amb els altres. Però el nostre signe d'aquesta Diada va ser fallar boies, si no hagéssim fallat anàvem davant del tot quasi, davant nostre a pocs metres férem boia el Tinita, el Regio i d'altres bots capdavanters, però la vida és així i sense desanimar-nos continuàrem, aquí en aquesta prova i navegant d'aleta i través arribarem a fer més de cinc nusos. Al final arribàrem els set de nou i sols a sis minuts i vuit segons del primer, en temps compensat eh!.
El diumenge més del mateix una sortida horrorosa, i això que era de través, però pel costat bo i poc a poc superàrem a barques més grans i grosses com l'Alzina, ( eh! que feia por veure la proa del Alzina darrera la Paquita B, pensava i si em fuig el vent aquest "animalot" en pot passar pel damunt i no se'n adona compte, però no va succeí) com a les altres proves férem el mateix error a la boia de cenyida i a fer un repic, sols no fallàrem a la darrera cenyida vàrem aprendre un poc la lliçó. Al final a nou minuts del primer en temps compensat i deixàrem en rere al Perla i al Sant Jaume, els nou de onze.
Tenim dues fotografies que ens vàrem fer aquesta Diada i en gran sorpresa una s'ha escollit com a cartell d'anunci del Trofeu Raimundo Reus d'aquest any, la podeu veure a la pàgina del Club de Cala Gamba. Gracies.
Aquesta entrada no serà l'única amb el tema de la Diada n'hi haurà algunes més, però per no fer-les molt llargues ho escriurem a bocins.
Fins la pròxima.

1 comentari:

  1. Ja t'ho vaig dir Joan, a partir d'ara el Paquita B és un temut rival de regata. Enhorabona! En aquest cas, la sana competència és imprescindible, posa emoció al tema. Salutacions

    ResponElimina