Paquita B

Paquita B

dimarts, 25 de març del 2014

A PUNT PER UNA NOVA TEMPORADA

  Ja tenim sa barca preparada per una nova temporada de regates i en van ... setze¡

  Li hem fet una rentada de cara, pentinada i un poc de color i ja està a punt per tornar a navegar. Aquestes barquetes son molt agraïdes. A final d'any tenim pensat pelar-la fins sa fusta i si es necessari retocar o substituir el que sigui necessari.  

  Encara que la temporada ja ha començat, ara hem pogut treure-la i fer un poquet de feina.

  Sa temporada va començar dia 23 de febrer, que disputàrem una regata puntuable pel trofeu Hivern i el de Sant Sebastià, que estava ajornat. 
  Qui diu que a la Classe Open no hi ha lluita aferrissada per fer primer? El que ho digui hauria de haver vingut el passat dia 23. Arribaven a sa boia de cenyida es tres gallets de sa categoria, Marbell, Pepin i Paquita B. El Pepin anava davant i més a barlovento, desprès anava la Paquita i el Marbell, un poc més sotaventant, i veient que no passaria sa boia, va virar. El Pepin arriscà cenyint es màxim i noltros davall de ell, aguantàvem intentant atracar-nos a sa boia el més possible abans de virar, però el Marbell venia directe a noltros, i sa barca no tenia molta velocitat i a més no podia virar ja que el Pepin m'ho impedia. Hi va haver un poc de nervis, qualque toc, petit, però en sortirem tots tres sense cap mal, sols unes raspades i poca cosa més.
  El beneficiat de tot això va ser el Pepin, que ens prengué la davantera, i ens deixà al Marbell i a noltros enrere. Ho vàrem encalçar, i intentàrem passar-li a la cenyida però haguérem de arriscar, i arriscarem massa. no va sortir bé i ens haguérem de conformar amb el segon lloc. 

  Vos deixo unes fotos de la rentada de cara i una de navegant.